La Piràmide de la lectura

El Departament d’Ensenyament també ha mostrat el seu interès i preocupació per el foment de la lectura. Aquesta setmana ha engegat un pla per fomentar-la a nivell de les escoles de primària i secundària, però també anima a la participació i foment d’aquests hàbits per part de la família, que sempre és el referent més important pels nens. La Piràmide de la lectura vol promoure l’hàbit lector dins i fora de l’aula entre els alumnes de primària i secundària.

Des de l’escola Sadako continuem treballant per inpiramide lectura  fotocentivar el gust de la lectura. En diversos nivells educatius es poden en marxa dinàmiques per fomentar la recomanació de lectures entre alumnes per tal d’ajustar-nos al màxim als seus interessos. A més, la promoció de lectures entre iguals incentiva molt més d’inquietud per llegir.

José María Guelbenzu, en el seu article publicat a Heraldo de Aragón el 15 de març de 2007 i premiat el novembre de 2007 amb el  VIII Premio Periodístico sobre Lectura convocat per la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, i que porta per títol Hubo una vez una novela, ens vol recordar a tots aquell plaer de la lectura compartida, de la història que passa a ser part de la nostra vida i de les experiències viscudes de forma tant o més transcendent que les explicacions que en ocasions ens puguin fer les famílies o els mestres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s