HEM FET UN TE PER PARLAR DE LES ALTES CAPACITATS

El passat dimarts a la tarda l’equip del Departament d’Orientació ens hem trobat per fer un te amb en Flavio  Castiglione i una bona colla de famílies de nens, nenes, nois i noies amb Altes Capacitats.

 

Hem estat parlant del diagnòstic, del seu significat real, del que suposa.

 

Hem comentat aspectes com la motivació, l’esforç, el compromís, les adaptacions escolars, els propis límits, el perfeccionisme, l’avorriment, l’acomodació, els punts forts i els punts dèbils de cadascú, les acceleracions de curs, etc. També hem compartit neguits i dubtes i ens hem nodrit d’alguns recursos i estratègies que tant el Flavio com algunes famílies aportaven. 

 

L’espai de conversa compartit amb les famílies ens ha permès un cop més aprendre junts per ensenyar plegats als nostres nens i nenes. 

 

Flavio ens ha guiat a obrir possibilitats pels nostres nens i nenes, per ajudar-los a construir i a produir per i amb la societat, a incentivar-los a gaudir de formar part del món i a aprofitar-ne totes les oportunitats per descobrir noves fonts i per animar-los a gaudir i ser feliços i sobretot a sentir-se a gust amb ells mateixos. 

 

  

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s