No tinc temps!

La frase “No tinc temps!” és comuna a la vida de moltes persones, especialment la diem i la sentim dir a companys de feina, a casa, i fins i tot als nostres fills. Però què volem dir quan diem que no tenim temps? Per a què volem més temps?
De ben segur que el concepte de temps ha sofert un canvi important amb la generalització de les tecnologies de la informació i dóna una sensació d’acceleració i de no arribar a tot.

En l’actualitat tots vivim vides molt sobrecarregades de treball i de compromisos, vivim estressats i sempre pendents del rellotge. La gent es queixa de “no tenir temps” per fer allò que voldria. Però curiosament, també hi ha gent amb qui és fàcil veure’t, que treballen, que tenen hobbies i que gaudeixen d’estones en família. L’única diferencia entre els uns i els altres és “la gestió que fan del temps”, del seu temps, perquè tot i que hi ha persones que no s’ho creuen, el temps és de cadascú i cadascú decideix com emprar-lo.

Us proposem una reflexió individual sobre aquest tema, alhora que us animem a gaudir d’una estoneta tot mirant aquest vídeo.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s