PARLEM DE NEUROEDUCACIÓ?

blog

Coneguem en David Bueno, científic de professió, professor i investigador de genètica a la Universitat de Barcelona, especialitzat en la formació del cervell i compromès en la divulgació científica.

En David Bueno pretén acostar a poc a poc aquests coneixements aplicats a l’educació dels nostres infants i joves, perquè puguem treure un millor profit a la vida.

Ell explica que cada cop hi ha més estudis científics sobre com es forma i com funciona el cervell, aquest òrgan tant bell que condiciona la nostra forma de pensar, de sentir i de viure, a través dels aprenentatges que ens ofereix la vida, i també dels que nosaltres oferim als nostres fills.

Ens ha agradat el primer post que ha publicat aquest 2016 en el seu bloc: L’ EFECTE DE L’AGRAÏMENT EN LA FELICITAT on entre d’altres coses explica que uns investigadors han detectat que les persones que mostren més gratitud per allò que aconsegueixen, mantenen un major sentiment de felicitat i en David Bueno recomana ensenyar als nostres fills i joves el seu valor crucial. I la millor manera de fer-ho és amb l’exemple, a través de la imitació.

 

També us animem que llegiu altres articles d’ell que resulten de gran interès on ens explica que és això de la neuroeducació i sobretot, per a què serveix?  trobareu altres publicacions que creiem que podran ser del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s