Com ajudar als adolescents a sentir-se motivats per l’estudi

Tot just quan fa una setmaneta que hem començat un nou any i que hem reiniciat les classes, ens trobem davant d’un trimestre que promet ser llarg, sense aturades assenyalades ( si exceptuem la nostra celebració del 50è aniversari de l’escola, és clar! ).

Els nois i noies de 4t d’ESO inicien aquests dies tot un seguit d’activitats proposades des de tutoria per a anar trobant el perfil d’estudis que els definirà millor i que els durà a realitzar-se com a persones i ciutadans compromesos amb el món i amb el seu entorn. Ens sembla un bon moment per a poder replantejar-nos com estudien, què els motiva, com els podem ajudar a millorar.

Us fem arribar dos articles que pretenen esbrinar com podem motivar als adolescents a estudiar, a aconseguir treure el màxim profit de les seves fortaleses, a minvar els inconvenients dels seus punts dèbils.

Són dues visions que es complementen, que ens poden fer reflexionar i, si s’escau, canviar algunes de les rutines que tenim establertes a casa.

Us desitgem un bon any a tots i una agradable lectura!

https://www.rac1.cat/programes/la-primera-pedra/20181210/453470528393/claus-adolescents-estudiar-adolescencia-fills-motivar-psicologa.html

https://faros.hsjdbcn.org/ca/articulo/set-maneres-motivar-nostres-fills-rendir-millor-lescola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s