FEM UN TE PER PARLAR DE …TDAH ?

Ahir vam prendre un te amb un grup de pares i mares de nois amb TDAH acompanyats per la Isa Chavez, especialista de la Fundació ADANA.

Mica en mica vam anar desgranant aspectes relacionats amb la part més teòrica del tema fins a anar parlant de les principals característiques que hem de tenir per a tractar-los:

Consciència

Constància

Persistència

Paciència 

Cohesió familiar i escolar


Vam anar veient que cal tenir present la individualitat del nen abans de pensar en el tractament més adient, en com aplicar protocols…cadascú és diferent. Com també ho és el seu entorn, més afavoridor, protector, exigent…

La Isa ens va posar en situació per a poder mostrar empatia amb la dificultat que tenen per inhibir respostes impulsives, per aturar-se a pensar en les conseqüències, per desatendre estímuls distorsionadors.

Vam anar coneixent recursos per poder aplicar en situacions quotidianes, alguns fàcilment aplicables, d’altres ens demanen consens familiar, insistència en el temps i canvis d’hàbits o rutines. 

De ben segur que a tots ens ha quedat una sensació molt agradable, les set de la tarda han arribat de manera ràpida i sobtada, ens hem desat alguns dubtes i neguits per a poder tractar en un altre moment.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s